Patiënten vertellen

Dit vinden onze patiënten van Tandartspraktijk Lienden

Onze patiënten beoordelen Tandartspraktijk Lienden met een gemiddelde 8.0 op Zorgkaart Nederland en 4,5 op google.

Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten tevreden zijn en bij Tandartspraktijk Lienden goede zorg ontvangen, Op Zorgkaart Nederland en Google kunt u beoordelingen lezen van onze huidige patiënten. Zorgkaart Nederland is de grootste onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Wij gebruiken de informatie uit de beoordelingen om onze dienstverlening en klanttevredenheid verder te verbeteren. Hieronder ziet u recente beoordelingen van onze patiënten over de praktijk,

Bent u patiënt in onze praktijk en wilt u ook een beoordeling achterlaten op Zorgkaart Nederland of google. Klik dan op de onderstaande link.

Google: https://g.page/r/CQzud7D2RT9LEBM/review

Zorgkaart: https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/tandartsenpraktijk-tandarts-lienden-lienden-185401/waardeer

Wilt u liever direct contact met ons opnemen voor een tip of een compliment? Bezoek dan onze contactpagina of vul het contactformulier in.

” Afgelopen maanden met enige regelmaat in de stoel gelegen wegens kiespijn. 
Tandarts is deskundig, en er word naar je geluisterd. Ik ben ontzettend bang,
 maar ondanks mijn angst word ik altijd op mijn gemak gesteld. Bijzonder vriendelijke tandarts, die ruim de tijd voor je neemt. Alles word uitgelegd en toegelicht. Fijne bejegening en doortastend in handelen. 10,0 ”

” Al jaren een fijne tandarts, ervaren en deskundig, geeft vertrouwen. 9,2 ”

” Als je hier binnen komt altijd een vriendelijk woord. Je voelt je altijd gelijk op je gemak. De behandeling van de mondhygiëniste zeer kundig en bekwaam en erg vriendelijk ook haar assistenten. 9.0 ”

” Uitstekend geholpen op een prettige informele manier. Vakmanschap! 8,7 ”

  ” Nieuwe soort verdoving gehad, wat veel sneller uitgewerkt was en waarbij je niet (het gevoel heb)  met een scheve mond hoeft te lopen! 8.0 ”

” Een hele fijne tandartspraktijk met zeer vakkundige mensen. Ik vind de behandelingen zeer goed. De tandarts verstaat zijn vak, en neemt alle de tijd voor je. Ook de mondhygiëniste neemt ruim de tijd  om je gebit goed te reinigen. Al met al de beste praktijk die ik tot nu toe ben tegen gekomen. 5/5 ”

” Tandarts Spaan is een prettige en deskundige tandarts. 5/5 ”

” Mijn man heeft dinsdag 6 implantaten gekregen. Tot op heden totaal geen pijn en hij is bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen. 5/5 ”